Swanson Premium Lecithin Non-GMO-1,200 mg/ 180 Sgels

เลซิตินเข้มข้นบำรุงสุขภาพหัวใจและหลอดเลือด ป้องกันโรคความจำเสื่อม

ราคา: 830 บาท

1. สามารถละลายในได้ทั้งน้ำและไขมัน และช่วยจับไขมันและคอเลสเตอรอลในกระแสเลือด ทำความสะอาดระบบหมุนเวียนโลหิตได้ จึงนิยมในกันมากในผู้ที่มีปัญหาไขมันอุดตันในหลอดเลือด
2. เป็นวัตถุดิบในการผลิตสารสื่อประสาทในสมอง ซึ่งให้สารโคลีน เป็นสารตั้งต้นของสารสื่อประเภท อะเซททิลโคลีน จะช่วยให้ความจำและความสามารถในการเรียนรู้ดีขึ้น
3. ช่วยให้การทำงานของตับมีประสิทธิภาพมากขึ้น
4. ลดการอุดตันของถุงน้ำดี (Gall Stones)
5. ให้สารอิโนซิทอล (Inositol) ซึ่งเป็นส่วนที่ช่วยบำรุงเซลล์ประสาท ทำให้การทำงานของระบบประสาทดีขึ้น
6. การใช้เพื่อป้องกัน และรักษาโรคความจำเสื่อม (Alzheimer’s disease)

วิธีรับประทาน: ครั้งละ 1 เม็ด พร้อมอาหาร เช้า-กลางวัน-เย็น

Code: SW1410

Swanson Premium Lecithin Non-GMO-1,200 mg/ 180 Sgels
  • All-natural supplement for increased mental alertness
  • Outstanding fat emulsifier for healthy lipid levels and cardiovascular maintenance
  • Each softgel delivers 1,200 mg of lecithin

Product Description:

Lecithin Non-GMO

"I've used Lecithin for years. Now that Swansons provides a Non-GMO version, I now have the comfort of knowing that what I take as part of my daily supplements is safe from GMO soy. Lecithin helps keep my mind sharp at the office/work during the day and helps keep me regular as needed, otherwise." ~ product review by ABQJim
Swanson Lecithin high-absorption softgels are a convenient way to incorporate the valuable nutrient lecithin into your daily diet routine. This unique formula delivers all-natural support for your heart, brain and liver. An outstanding fat emulsifier for healthy cholesterol and cardiovascular maintenance, lecithin is also a source of phosphatidylcholine, which is a vital nutrient for brain and liver function. Each softgel delivers 1,200 mg of soy lecithin.

Product Label:

Lecithin Non-GMO

Supplement Facts

Serving Size 1 Softgel
 Amount Per Serving% Daily Value
Calories10 
Calories from Fat10 
Total Fat1 gram<2%
Lecithin (from soy)(non-GMO, identity preserved)1.2 grams*
Percent Daily Values based on a 2,000 calorie diet.
*Daily Value not established.
Other ingredients: Gelatin, glycerin, purified water.
Suggested Use: As a dietary supplement, take one softgel three times per day with water.

เลซิติน (Lecithin) เลซิตินเป็นสารธรรมชาติที่ประกอบด้วยฟอสฟอรัสกับไขมันบางชนิด และวิตามินในกลุ่มวิตามินบี ไม่สำคัญว่าเลซิตินประกอบด้วยสารใดบ้างแต่สิ่งสำคัญคือเลซิตินเป็นหน่วยพื้น ฐานในทุกๆเซลล์ของสิ่งมีชีวิต ที่สำคัญไปกว่านี้ก็คือเลซิตินนั้นช่วยจับไขมันและคอเลสเตอรอลในกระแสเลือด ด้วยคุณสมบัติอันน่ามหัศจรรย์ของเลซิติน คือ การที่เลซิตินสามารถละลายในได้ทั้งน้ำและไขมัน เลซิตินจึงละลายอยู่ในกระแสเลือดแล้วคอยจับเอาไขมัน หรือคอเลสเตอรอลที่ล่องลอยอิสระในกระแสเลือดและไขมันที่เกาะตามผนังหลอด เลือดไว้ ด้วยวิธีนี้ของเลซิตินจึงทำความสะอาดระบบหมุนเวียนโลหิตได้ ส่วนประกอบที่พบมากที่สุดในเลซิตินคือ สารฟอสฟาติดิลโคลีน (phosphatidylcholine) ซึ่งเป็นแหล่งอาหารอันอุดมไปด้วยสารโคลีน โคลีนจัดเป็นสารประกอบในกลุ่มของวิตามินบี ที่มีความสำคัญคือเป็นวัตถุดิบในการผลิตสารสื่อประสาทในสมองของเรา สารดังกล่าวคือ อะเซทิลโคลีน (Acetylcholine)

เลซิตินจะพบได้ นมสด ชีส เนย ไข่ เนื้อวัว ถั่วเหลือง ข้าว แป้ง ถั่วลิสง และแครอท ในปัจจุบันอุตสาหกรรมนิยมผลิตเลซิตินที่สกัดจากถั่วเหลือง เพราะให้สารเลซิตินสูงถึง 31.7% w/w ในขณะที่ถั่วลิสงให้เพียง 22.6% w/w และถึงแม้ว่าในไข่แดงจะให้ เลซิตินสูงถึง 78.8% w/w แต่ก็ไม่เป็นที่นิยมใช้เพราะไม่ให้ผลดีเท่า เลซิตินสกัดจากถั่วเหลือง


ผลตอบรับจากผู้ใช้:
1."I take this once or twice a day, not 3 times as recommended, but i still think it's helped to improve my memory. i am very happy it's non-gmo, and the price is great."
2. "I feel that this is a quality product, very nice!"
3. "We have been taking this for several years. We read that it was good for us, but you can do your own research. We think this is an excellent quality of Lecithin."
4. "I was so happy to see Swanson offered a soy-derived product that was not a GMO. People realize that the health ramifications of GMO produce are not completely known. Many studies I've seen show an adverse effect on both plants and animals. I would not knowingly ingest GMOs. I appreciate the option of being able to avoid them and still get the benefit of lecithin."
ไม่มีความคิดเห็น:

แสดงความคิดเห็น

หมายเหตุ: มีเพียงสมาชิกของบล็อกนี้เท่านั้นที่สามารถแสดงความคิดเห็น